تشخیص و درمان سریع پارکینسون برای جلوگیری از پیشرفت بیماری و تشدید عوارض آن و همچنین کمک به بهبود کیفیت زندگی فرد بیمار از اهمیت زیادی برخوردار است.
آزمایش خاصی برای تشخیص بیماری پارکینسون وجود ندارد. متخصص مغز و اعصاب بیماری پارکینسون را بر اساس سابقه پزشکی شما، بررسی علائم و نشانه های شما و معاینه عصبی و فیزیکی تشخیص می دهد.
پزشک شما ممکن است یک اسکن توموگرافی کامپیوتری با انتشار تک فوتون (SPECT) به نام اسکن انتقال دهنده دوپامین (DaTscan) را پیشنهاد کند. اگرچه این میتواند به حمایت از این ظن مبنی بر ابتلا به بیماری پارکینسون کمک کند، اما این علائم و معاینه عصبی شماست که در نهایت تشخیص صحیح را تعیین میکند. اکثر افراد نیازی به DaTscan ندارند.
پزشک شما ممکن است آزمایشهای آزمایشگاهی مانند آزمایش خون را برای رد سایر شرایطی که ممکن است باعث علائم شما شوند، تجویز کند.
آزمایشات تصویربرداری – مانند MRI، سونوگرافی مغز و اسکن PET – همچنین ممکن است برای کمک به رد سایر اختلالات استفاده شود. تست های تصویربرداری به ویژه برای تشخیص بیماری پارکینسون مفید نیستند.
گاهی اوقات تشخیص بیماری پارکینسون زمان می برد. پزشکان ممکن است برای ارزیابی وضعیت و علائم شما در طول زمان و تشخیص بیماری پارکینسون، قرار ملاقات های منظم را با متخصصان مغز و اعصاب آموزش دیده در زمینه اختلالات حرکتی توصیه کنند.
تشخیص و درمان سریع پارکینسون
بیماری پارکینسون قابل درمان قطعی نیست، اما داروها می توانند به کنترل علائم شما کمک کنند. در برخی موارد پیشرفته تر، ممکن است جراحی توصیه شود.
همچنین ممکن است پزشک شما تغییرات سبک زندگی، به ویژه ورزش های هوازی مداوم را توصیه کند.
توانبخشی پارکینسون
راهکارهای توانبخشی همچون فیزیوتراپی ، کاردرمانی و گفتاردرمانی نیز در برنامه درمان پارکینسون قرار دارند. فیزیوتراپی و کاردرمانی بر تعادل و کشش تمرکز دارند و به بازیابی تحرک کمک زیادی می کنند ، آسیب شناس گفتار-زبان ممکن است به بهبود مشکلات گفتاری شما کمک کند.
متخصصان ما در مرکز کاردرمانی در منزل خدمات تخصصی کاردرمانی برای بیماران پارکینسون را با کیفیت بالا و بر اساس متدهای توانخبشی روز دنیا ارائه می دهند تا این عزیزان که به دلیل عوارض بیماری دچار محدودیت در مراجعه به کلینیک کاردرمانی هستند بتوانند از مزایای کاردرمانی پارکینسون بهره مند شوند.
داروها
داروها ممکن است به شما در مدیریت مشکلات راه رفتن، حرکت و لرزش کمک کنند. این داروها باعث افزایش یا جایگزینی دوپامین می شوند.افراد مبتلا به بیماری پارکینسون غلظت دوپامین مغزی پایینی دارند. با این حال، دوپامین نمی تواند به طور مستقیم داده شود، زیرا نمی تواند وارد مغز شما شود.
کلمات مرتبط :
تشخیص و درمان سریع پارکینسون – درمان پارکینسون – کاردرمانی پارکینسون در منزل – گفتاردرمانی پارکینسون در منزل