گفتاردرمانی در منزل برای کودکان و بزرگسالانی که دچار مشکلات گفتاری هستند و توانایی مراجعه به کلینیک گفتاردرمانی را ندارند بسیار مناسب است.

گفتار درمانی ارزیابی و درمان مشکلات ارتباطی و اختلالات گفتاری است. این کار توسط آسیب شناسان گفتار زبان (SLP) انجام می شود ، که اغلب به آنها گفتار درمانگر گفته می شود.

از تکنیک های گفتاردرمانی برای بهبود ارتباط استفاده می شود. اینها شامل درمان بیان ، فعالیت های مداخله ای زبان و سایر موارد بسته به نوع اختلال گفتاری یا زبانی است.

گفتار درمانی ممکن است برای اختلالات گفتاری که در دوران کودکی ایجاد می شود یا اختلالات گفتاری در بزرگسالان ایجاد می شود که ناشی از آسیب یا بیماری مانند سکته مغزی یا آسیب مغزی است ، مورد نیاز باشد.

چندین اختلال گفتاری و زبانی وجود دارد که با گفتاردرمانی در منزل قابل درمان هستند.

موارد کاربرد گفتاردرمانی در منزل

  • اختلالات مفصلی اختلال مفصلی عبارت است از ناتوانی در ایجاد صحیح کلمات خاص. 
  • اختلالات روانی گفتار که بر سرعت و ریتم گفتار تأثیر می گذارد. لکنت زبان و بی نظمی از اختلالات روان هستند. فرد مبتلا به لکنت زبان در بیرون آوردن صدا مشکل دارد و ممکن است گفتار او مسدود یا قطع شود یا بخشی از کلمه را تکرار کند. 
  • اختلالات رزونانس. این اختلال زمانی رخ می دهد که انسداد یا انسداد جریان هوای منظم در حفره های بینی یا دهان ارتعاشات مسئول کیفیت صدا را تغییر می دهد. همچنین ممکن است در صورت بسته نشدن سوپاپ حلق به درستی اتفاق بیفتد. اختلالات طنین اغلب با شکاف کام ، اختلالات عصبی و تورم لوزه ها همراه است.
  • اختلالات پذیرش. فرد مبتلا به اختلال زبان پذیرش در درک و پردازش آنچه دیگران می گویند مشکل دارد. این می تواند باعث شود وقتی فردی صحبت می کند بی علاقه به نظر برسد ، در پیروی از دستورالعمل ها مشکل داشته باشد یا واژگان محدودی داشته باشد. سایر اختلالات زبانی ، اوتیسم ، کاهش شنوایی و آسیب به سر می تواند منجر به اختلال در زبان دریافتی شود.
  • اختلالات بیانی .  اختلال بیانی زبان مشکل در انتقال یا بیان اطلاعات است. در صورت داشتن اختلال بیان ، ممکن است در تشکیل جملات دقیق مانند استفاده از زمان فعل دچار مشکل شوید. این بیماری با اختلالات رشدی مانند سندرم داون و کم شنوایی همراه است. همچنین می تواند ناشی از ضربه سر یا یک بیماری باشد.
  • اختلالات ارتباطی-شناختی مشکل در برقراری ارتباط به دلیل آسیب به قسمتی از مغز که توانایی تفکر شما را کنترل می کند ، اختلال ارتباطی-شناختی نامیده می شود. این می تواند منجر به مشکلات حافظه ، حل مشکلات و مشکل در صحبت کردن یا گوش دادن شود. این می تواند ناشی از مشکلات بیولوژیکی ، مانند رشد غیر طبیعی مغز ، برخی شرایط عصبی ، آسیب مغزی یا سکته مغزی باشد.
  • آفازی این یک اختلال ارتباطی اکتسابی است که بر توانایی فرد در صحبت کردن و درک دیگران تأثیر می گذارد. همچنین اغلب بر توانایی خواندن و نوشتن فرد تأثیر می گذارد. سکته مغزی شایع ترین علت آفازی است ، اگرچه سایر اختلالات مغزی نیز می توانند باعث ایجاد آن شوند.

 

کلمات مرتبط :

گفتاردرمانی در منزل – کاردرمانی در منزل – هزینه کاردرمانی در منزل – تعرفه کاردرمانی در منزل – مرکز گفتاردرمانی در منزل – کاردرمانی سکته مغزی در منزل – کاردرمانی پارکینسون در منزل

فهرست
مشاوره رایگان در واتس آپ