کاردرمانی در منزل چیست؟
کاردرمانی به افراد در هر سن و جنسی کمک می کند تا توانایی های خود را برای افزایش استقلال در انجام امور روزمره افزایش دهند و بتوانند با کمترین وابستگی به اطرافیان زندگی کنند ، از آن جایی که بسیاری از افراد نیازمند خدمات توانبخشی دچار مشکلات جسمی و حرکتی شده و توانایی مراجعه به کلینیک کاردرمانی را ندارند می توانند از خدمات کاردرمانی در منزل بهره ببرند.
کاردرمانگر توانایی فرد را در انجام کارهای روزانه تا حد ممکن ، این وظایف شامل فعالیت های اساسی زندگی روزمره است ، با ارائه خدمات کاردرمانی در منزل فرد می تواند توانایی های خود را زمینه غذا خوردن ، لباس پوشیدن و … افزایش دهد که می تواند کیفیت زندگی افراد توانخواه را بهبود بخشد.
جراحی ، مشکلاتی همچون سکته مغزی ، فلج مغزی ، ام اس و … می تواند تغییراتی در میزان تحرک فرد ایجاد کنند و خروج از منزل و مراجعه به کلینیک کاردرمانی برای دریافت خدمات توانبخشی را برای فرد دشوار کند ، کاردرمانی در منزل به این افراد کمک می کند تا با حداقل میزان تحرک بتوانند از خدمات توانبخشی و کاردرمانی بهره ببرند.
بسیاری اوقات خدمات توانبخشی برای بهبود تحرک و قدرت عضلانی فرد بسیار ضروری است. کاردرمانگر یک تجزیه و تحلیل کامل از هر بیمار و توانایی های جسمانی آنها را انجام می دهد. کاردرمانگر از دانش خود برای ارزیابی صحیح و شکل دادن به یک برنامه درمانی منسجم و موثر بهره می برد.
متخصص کاردرمانی با بهره گیری از تمرینات هدفمند، به افراد نیازمند خدمات کاردرمانی در منزل کمک می کند تا هرچه سریع تر به شرایط مطلوب و با حداقل ناتوانی دست یابند تا زندگی بهتری را تجربه کنند و کمتر به اطرافیان خود وابسته باشند.
کاردرمانی در منزل چیست؟
متخصصان کاردرمانی با در نظر گرفتن توانایی های هر فرد و مشکلاتی که برای وی ایجاد شده برنامه توانبخشی متناسب با شرایط فرد را ارائه می دهد.
آن ها موانعی که بر نیازهای عاطفی ، اجتماعی و جسمی فرد تأثیر می گذارد را بررسی کرده و برای کمک به بیمار از فعالیت های روزمره ، تمرینات و سایر روش های درمانی استفاده می کنند.
کاردرمانی به افراد در هر سن و جنس کمک می کند تا با تقویت توانایی ها کیفیت زندگی خود را بهبود بخشند.
تمرینات کاردرمانی در منزل به تسکین دردهای مزمن مفصلی که در نتیجه خشکی مفاصل پس از بیماری و جراحی رخ داده اند کمک می کند.
متخصص کاردرمانی با استفاده از راهکارهای خاصی به افراد دارای معلولیت و ناتوانی برای داشتن زندگی بهتر و با حداقل مشکل کمک می کند.
کاردرمانی هماهنگی بین جسم و ذهن را افزایش داده و به بهبود عملکرد قسمت های مختلف بدن کمک می کند.
بسیاری از بیماری های ارتوپدی و نورولوژی با عوارض جسمی و حرکتی همراهند و حرکت و جابجایی را برای بیماران دشوار می کنند ، مبتلایان به سکته مغزی معمولا دوران نقاهت طولانی دارند و در این مدت نیازمند دریافت منظم خدمات کاردرمانی هستند و کاردرمانی در منزل برای آن ها بسیار مناسب است.
هزینه جلسات کاردرمانی در منزل نیز بسته به تعداد جلسات درمانی متغیر است.
کلمات مرتبط :
کاردرمانی در منزل – کاردرمانی در منزل چیست؟ – هزینه کاردرمانی در منزل