روشهای توانبخشی سکته مغزی برای کمک به بازیابی توانایی های بیمار سکته مغزی توسط متخصصان توانبخشی ما ارائه می شوند.
سکته مغزی شایع ترین اختلال نورولوژی است و به عنوان سومین عامل مرگ و میر و ناتوانی در سراسر جهان شناخته می شود.
توانبخشی پس از سکته مغزی در بیمارستان، اغلب در عرض یک یا دو روز پس از سکته مغزی آغاز می شود. توانبخشی علاوه بر کمک به تسریع بهبودی ، می تواند به جلوگیری از سکته مغزی مجدد کمک کند.
زمان بهبودی پس از سکته مغزی برای همه متفاوت است ، ممکن است هفته ها، ماه ها یا حتی سال ها طول بکشد. برخی از افراد به طور کامل بهبود می یابند، اما برخی دیگر ناتوانی های طولانی مدت یا مادام العمر دارند.
اگر سکته کرده اید، می توانید پیشرفت زیادی در بازیابی استقلال خود داشته باشید. با این حال، برخی از مشکلات ممکن است ادامه داشته باشند از جمله :
- فلج (ناتوانی در حرکت بخشی از بدن)، ضعف یا هر دو در یک طرف بدن.
- مشکل در تفکر، آگاهی، توجه، یادگیری، قضاوت و حافظه.
- مشکلات در درک یا شکل دادن گفتار.
- مشکل در کنترل یا ابراز احساسات.
- بی حسی یا احساسات عجیب و غریب.
- درد در دست و پا که با حرکت و تغییرات دما بدتر می شود.
- مشکل در جویدن و بلعیدن.
- مشکلات کنترل مثانه و روده.
- افسردگی.
روشهای توانبخشی سکته مغزی
توانبخشی می تواند شامل کاردرمانی ، گفتاردرمانی و فیزیوتراپی باشد ، در برخی بیماران روان درمانی نیز برای کمک به بهبود شرایط روحی بیماران پس از سکته مغزی توصیه می شود.
کاردرمانی سکته مغزی که توسط متخصصان ما در بهترین مرکز کاردرمانی در منزل تهران ارائه می شود مهم ترین بخش از برنامه توانبخشی این بیماران است ، کاردرمانی بر بهبود فعالیت های روزانه مانند غذا خوردن، لباس پوشیدن، حمام کردن، خواندن و نوشتن تمرکز دارد. کاردرمانی سکته مغزی در منزل کمک زیادی به بهبود کیفیت زندگی بیماران پس از سکته مغزی می کند و عوارض ایجاد شده را به حداقل می رساند.
مشکلات گفتاری و درک زبان و اختلال بلع نیز از عوارض شایع سکته مغزی هستند که در بسیاری از بیماران دیده می شوند ، گفتار درمانی به افرادی که در تولید یا درک گفتار مشکل دارند کمک می کند. گفتاردمانگر همچنین به درمان مشکلات بلع غذا در این بیماران نیز کمک می کند.
فیزیوتراپی نیز از روشهای توانبخشی سکته مغزی است و از تمرینهایی استفاده می کند تا به شما کمک کند مهارت های حرکتی و هماهنگی را که ممکن است به دلیل سکته از دست دادهاید، دوباره یاد بگیرید.
درمان با دارو ممکن است به افسردگی یا سایر شرایط سلامت روان پس از سکته کمک کند. پیوستن به یک گروه حمایت از بیماران ممکن است به شما در سازگاری با زندگی پس از سکته کمک کند. با تیم مراقبت های بهداشتی خود در مورد گروه های پشتیبانی محلی صحبت کنید یا با یک مرکز پزشکی منطقه مشورت کنید.
حمایت خانواده و دوستان نیز می تواند به کاهش ترس و اضطراب پس از سکته کمک کند. بگذارید عزیزانتان بدانند چه احساسی دارید و چه کاری می توانند برای کمک به شما انجام دهند.
متخصصان ما در بهترین مرکز کاردرمانی در منزل تهران خدمات تخصصی توانبخشی سکته مغزی را ارائه می دهند.
کلمات مرتبط :
کاردرمانی در منزل – کاردرمانی سکته مغزی – روشهای توانبخشی سکته مغزی – گفتاردرمانی سکته مغزی – کاردرمانی بعد از سکته مغزی