توانبخشی در منزل پس از سکته مغزی

پس از سکته مغزی، رویکرد اولیه برای بهبود و بهبودی شامل یک برنامه توانبخشی فعال برای بهبود توانایی فیزیکی و عملکرد شناختی است. انواع مختلفی از توانبخشی پس از سکته مغزی وجود دارد، و اگر در حال بهبودی پس از سکته مغزی هستید، احتمالاً باید در یک یا چند مورد از آنها شرکت کنید.

تیم های مراقبتی برای بیماران پس از سکته مغزی در حالت ایده آل باید شامل ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی با آموزش در زمینه نورولوژی، پرستاری توانبخشی، کاردرمانی، فیزیوتراپی و گفتاردرمانی باشد. سایر متخصصان بهداشتی که نقش اساسی در این فرآیند دارند شامل مددکاران اجتماعی، روانشناسان، روانپزشکان و مشاوران هستند.

برنامه های توانبخشی در منزل پس از سکته مغزی

فیزیوتراپی

فیزیوتراپی شامل انواع مانورها و تمرینات عضلانی است. فعالیت‌های فیزیوتراپی پس از سکته مغزی برای آموزش مغز و ماهیچه‌ها برای کار با هم با استفاده از رویکردی طراحی شده‌اند که قدرت عضلانی ایجاد می‌کند و تون عضلانی سالم را حفظ می‌کند.. فیزیوتراپی برای کمک به بازماندگان سکته مغزی برای بهبود تحرک (توانایی دور زدن)، راه رفتن با سرعت بیشتر، عملکرد مستقل‌تر، موثر است و به بهبود تعادل در این افراد کمک زیادی خواهد کرد.

کار درمانی

کاردرمانی در منزل بخش مهمی از برنامه توانبخشی در منزل پس از سکته مغزی است که توسط متخصصان ما در مرکز کاردرمانی در منزل مهراد ارائه می شود.

کاردرمانی یک نوع آموزش متمرکز بر وظیفه است. کاردرمانگران با بازماندگان سکته مغزی در کارهای عملی، دنیای واقعی و روزمره مانند بالا رفتن از پله ها، داخل و خارج شدن از رختخواب و پوشیدن لباس کار می کنند.

در صورتی که فیزیوتراپی بیشتر بر تقویت و حفظ لحن گروه های عضلانی هدف متمرکز است، کاردرمانی بیشتر بر روی هماهنگی و استفاده از عضلات برای اهداف هدایت شده خاص متمرکز است.

از آن جایی که بسیاری از بیماران پس از سکته مغزی دچار ضعف و محدودیت حرکتی می شوند و مراجعه به کلینیک کاردرمانی برای آن ها دشوار است، خدمات کاردرمانی در منزل برای این افراد بسیار مناسب است.

گفتاردرمانی

گفتار و بلع مهارت هایی هستند که نیاز به تفکر در مورد عمل و هماهنگ کردن عضلات دارند. هر دو مهارت از عضلات صورت، دهان، زبان و گلو استفاده می کنند. مشکلات گفتاری اغلب پس از سکته مغزی انتظار می رود، در حالی که مشکلات بلع معمولاً برای بازماندگان سکته مغزی و عزیزانشان یک غافلگیری ناخوشایند است.

ارزیابی گفتار و بلع معمولاً طی چند روز پس از سکته در بیمارستان انجام می شود. با بهبودی پس از سکته مغزی، توانایی گفتار و بلع خود به خودی خود بهتر می شود.

گفتار برای برقراری ارتباط مهم است. گفتار نیاز به استفاده از زبان برای درک آنچه مردم می گویند دارد. گفتار همچنین مستلزم استفاده از زبان برای برقراری ارتباط با دیگران است. گفتار درمانی بر درک کلمات و همچنین تولید کلماتی متمرکز است که دیگران به وضوح درک کنند. گاهی اوقات گفتار درمانی شامل فلش کارت، عکس و البته تمرین و تکرار همراه با صحبت است.

بلع به دلایل مختلفی مهم است. تغذیه یک بخش حیاتی از زندگی است و بعد از سکته مغزی تغییر نمی کند. توانایی بلع برای حفظ تغذیه خوب ضروری است. با این حال، بلع هماهنگ و صحیح علاوه بر تغذیه برای سایر مسائل سلامتی نیز مهم است. هنگامی که ماهیچه های بلع آن طور که باید حرکت نمی کنند، خفگی در غذا یکی از عواقب خطرناک آن است.

خفگی می تواند باعث عفونتی به نام ذات الریه آسپیراسیون شود که در بین بازماندگان سکته مغزی مشکلی بزرگتر از آن چیزی است که اکثر مردم تصور می کنند. خفگی در غذا همچنین می تواند منجر به کمبود خطرناک اکسیژن شود که می تواند باعث آسیب مغزی و حتی مرگ مغزی شود. عواقب ناتوانی در بلع چیزی نیست که بتوان نادیده گرفت. خوشبختانه، سیستم کاملی برای بلع درمانی وجود دارد که به بازماندگان سکته کمک می کند تا از این عوارض جدی و ترسناک سکته مغزی جلوگیری کنند.

گفتاردرمانی در منزل نیز یکی از ارکارن برنامه توانبخشی در منزل پس از سکته مغزی است.

 

کلمات مرتبط :

کاردرمانی در منزل – توانبخشی در منزل پس از سکته مغزی – کاردرمانی سکته مغزی در منزل – کاردرمانی در منزل سکته مغزی – هزینه کاردرمانی در منزل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
مشاوره رایگان در واتس آپ