اهداف درمانی سکته مغزی در درجه اول کمک به کاهش ناتوانی و بازیابی توانایی ها پس از سکته مغزی است که با توانبخشی منظم با کاردرمانی ، فیزیوتراپی و گفتاردرمانی می توان به آن ها دست یافت.
مرگ و میر ناشی از سکته مغزی در ۶ دهه گذشته رو به کاهش بوده است، این روند ممکن است به دنبال پیشرفتهای اخیر در مدیریت سکته باشد که اهمیت تشخیص زودهنگام و عروق مجدد را نشان میدهد. مطالعات اخیر نشان داده است که تشخیص زودهنگام، درمان مداخله ای اورژانسی سکته مغزی ایسکمیک حاد و درمان در مراکز اختصاصی سکته مغزی می تواند به طور قابل توجهی عوارض و مرگ و میر ناشی از سکته را کاهش دهد.
برنامه توانبخشی سکته مغزی در مرکز کاردرمانی در منزل مهراد توانبخشی فردی را ارائه می دهد که برای ارتقاء بالاترین سطح عملکرد ممکن طراحی شده است. به همین دلیل، ما اهداف زیر را برای نحوه مراقبت از هر فردی که در توانبخشی سکته مغزی در مرکز کاردرمانی در منزل شرکت می کند، تعیین کرده ایم.
اهداف درمانی سکته مغزی
- توانبخشی فشرده و فردی برای تقویت توانمندی های بیمار پس از سکته مغزی
- کمک به غلبه بر چالش های پیش رو پس از سکته مغزی
- ارتقا توانایی های عملکردی و سطح استقلال هر فرد که کمک زیادی به کاهش وابستگی به دیگران می کند.
- ارائه آموزش گسترده برای فرد و خانواده او برای کمک به کاهش مشکلات
- بهبود کیفیت زندگی بیماران با وجود عوارض و ناتوانی های سکته مغزی
- سازماندهی فعالیت هایی و تسهیل آن ها
توانبخشی سکته مغزی در مرکز کاردرمانی در منزل سکته مغزی برای دستیابی به اهداف درمانی سکته مغزی شامل ترویج حرکت مستقل است زیرا بسیاری از بیماران فلج یا به طور جدی ضعیف شده اند. تیم متخصصان توانبخشی ما به بیماران کمک میکنند تا کارهای پیچیدهتر و سختتر مانند حمام کردن، لباس پوشیدن و استفاده از توالت را انجام دهند و بیماران را تشویق میکنند تا در حین انجام آن وظایف، از اندامهای آسیبدیده سکته مغزی خود استفاده کنند. شروع دوباره دستیابی به توانایی انجام این فعالیت های اساسی زندگی روزمره نشان دهنده اولین مرحله در بازگشت یک بازمانده سکته به استقلال عملکردی است.
برای برخی از بازماندگان سکته مغزی، توانبخشی فرآیندی مداوم برای حفظ و بهبود مهارت ها خواهد بود و می تواند شامل کار با متخصصان برای ماه ها یا سال ها پس از سکته باشد.
کلمات مرتبط :