دلایل سکته مغزی 

سکته مغزی شایع ترین آسیب مغزی است که نوعی آسیب شدید و ناگهانی مغز است که به دلیل بروز اختلال در خون رسانی به قسمت هایی از مغز رخ می دهد.

نشت خون در اثر پارگی عروق مغزی و یا انسداد عروق مغزی منجر به بروز سکته مغزی می شوند که منجر به کاهش و یا نرسیدن اکسیژن به سلول های مغزی و در نتیجه آسیب و یا حتی مرگ برخی سلول ها در مغز می شود که این شرایط منجر به بروز اختلالات جسمی _ حرکتی ، مشکلات گفتاری ، اختلالات ذهنی و … در فرد بیمار می شود.

توانبخشی پس از این آسیب مغزی اهمیت زیادی در تخفیف و از بین بردن عوارض ایجاد شده برای بیمار دارد.

کاردرمانی سکته مغزی که در کلینیک کاردرمانی یا کاردرمانی در منزل ارائه می شود راهکاری موثر در بهبود شرایط زندگی بیمار پس از این عارضه مغزی داشته و با کاهش مشکلات وی به افزایش استقلال و کاهش وابستگی بیمار به اطرافیان کمک زیادی می کند.

کاردرمانی سکته مغزی با هدف کمک به بیماران برای بهبود توانایی های حسی و حرکتی بوسیله بازآموزی مجدد سیستم مغزی و کمک به توانایی سیستم عصبی برای کنترل عضلات ارائه می شود.

دلایل سکته مغزی

برخی بیماری ها و مشکلات ریسک بروز سکته مغزی را افزایش می دهند که در این مقاله به برخی از رایج ترین عوامل افزایش دهنده خطر بروز سکته مغزی اشاره داشته ایم.

بیماری عروق کرونر قلب

بیماری عروق کرونر به دلیل آسیب عروق خونی قلب رخ می هند ، این آسیب ریسک ابتلا به سکته مغزی را تا حد زیادی افزایش می دهد.

نارسایی قلبی

یکی از عوارض پس از سکته های قلبی نارسایی قلبی است که به دلیل وارد شدن فشار بیش از حد بر قلب و تضعیف ماهیچه آن رخ می دهد ، در این شرایط خونرسانی به قسمت های مختلف بدن از جمله مغز دچار اختلال و کاهش می شود.

فشار خون بالا

یکی از مهم ترین دلایل سکته مغزی فشار خون بالا و کنترل نشده است و افرادی که دچار فشار خون بالا هستند بیش از سایر افراد در معرض خطر سکته مغزی قرار دارند.

بیماری عروق مغزی

در این عارضه عروق خونی که خون را به مغز منتقل می‌کنند آسیب دیده، باریک یا نامنظم می‌شوند که این وضعیت ریسک بروز سکته مغزی را افزایش می دهد.

آریتمی قلبی

آریتمی یا نامنظم بودن ضربان قلب نقش زیادی در ایجاد لخته های خونی دارد که این لخته ها ممکن است به سمت مغز حرکت کرده و خطر بروز سکته مغزی را به همراه داشته باشند.

کم خونی داسی شکل

این نوع کم خونی که به دلیل نوعی اختلال ژنتیکی رخ می دهد ممکن است با چسبیدن سلول های داسی شکا و غیرطبیعی به دیواره رگ های مغزی و بروز سکته مغزی همراه باشد.

کلمات مرتبط :

درمان سکته مغزی با کاردرمانی – کاردرمانی سکته مغزی – کاردرمانی در منزل – کاردرمانی سالمندان – توانبخشی سکته مغزی

فهرست
مشاوره رایگان در واتس آپ